Verkoop

Bij Autobedrijf Baltes geven wij u ook graag advies omtrent de aanschaf van uw volgende auto, nieuw og gebruikt. Wij beschikken over een divers aanbod occasions in alle prijsklassen. Kom gerust eens langs om te kijken naar ons actuele aanbod of voor het maken van een proefrit. Door ons uitgebreid netwerk, oa ook in Duitsland, nemen wij ook zoekopdrachten aan!

Verkoop 1.jpeg

Financiering

De aanschaf van een auto is vaak een behoorlijk investering. Steeds meer mensen geven bij de aankoop van een auto er de voorkeur aan om deze (deels) te financieren. Bij Autobedrijf Baltes willen wij ook op dit gebied u de beste service verlenen. Samen met DTC kunnen wij u adviseren wat voor u de meest geschikte lening is.

Verkoop 2.jpeg

Import en export

Wilt u een auto importeren? Autobedrijf Baltes helpt u graag. Staat uw droomauto niet in ons huidige aanbod? Geef ons uw wensen door en wij gaan voor u opzoek!  

Naast het helpen bij het importeren van een auto kunnen wij u ook assisteren bij het exporteren van een auto, zowel internationaal als nationaal. Bij Autobedrijf Baltes zijn wij in staat om ieder voertuig met een geldig kenteken te exporteren aan derden.

Wilt u meer weten over het importeren of exporteren van een auto? Neem dan gerust contact met ons op!